Landskildpadden.dk -
Velkommen til min Webshop.


Ja- egentligt er det jo ingen webshop. Da mit eget forbrug for diverse Lys-, varme- og UV kilder, samt foder er temmeligt stort, tager jeg indimellem relativt store mængder af diverse varer hjem.

I, som har skildpadder, har så mulighed for at købe noget/nogle af de varer/foder, som jeg tager hjem.

På den måde er I så sikre på, at jeres skildpadder får det korrekte foder, lys osv. Og jeg er sikker på, at dem, som har unger fra mig, giver dem det korrekte. - Det er jo mine børn, så jeg er glad for at vide, at de får det rigtige som de behøver for at trives godt:-)

I kan købe, og betale med PayPal. PayPal er en nem og sikker måde at betale på. Det kræver bare, at Du har en emailadresse. Hvis Du ikke allerede har en PayPalkonto, så kan du få det her:
www.paypal.com

NY BETALINGSMETODE:-) I kan nu også betale med MobilePay, som er en rigtig nem og smart måde at betale på. Du kan finde information om betalingsmetoden her:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.danskebank.mobilepay

MobilePay har en daglig beløbsgrænse på 1.000 kr. – dog maks. 500 kr. pr. overførsel.

Selvom det er Danske Bank. som har lanceret denne app, så kan den bruges uanset hvilken bank du har.Du skal blot maile mig hvilke varer Du gerne vil have, samt meddele mig dit mobil nummer, så sender jeg dig en anmodning på det nøjagtige beløb.

VIGTIGT!!  Man kan desværre ikke indstillet systemet til at ramme forsendelsespriserne 100% korrekt. Send alligevel bestillingen afsted, da Jeg vil returnerer den del af fragten, der eventuelt bliver betalt for meget.

Jeg accepterer desværre ikke overførsel til min konto længere. Jeg er for nyligt blevet hacket,og mit hjem har haft indbrud, - så jeg er blevet lidt paranoid, - desværre.