Landskildpadden.dk -
Pre Alpin Foder, - Det Perfekte Foder til Vores Landskildpadder

BETALING MED MOBILEPAY ELLER PAYPAL.   Pre Alpin Testudo, 1 kg
Et virkeligt godt foder mine skildpadder er helt vilde med. Pre Alpin Testudo består af ca 60 forskellige græssorter og urter, som er blevet presset til piller a ca 15 mm. Pillerne skal opløses i vand til der slet ingen klumper er tilbage. Derefter presses det meste af vandet ud så fodermassen bare er fugtig, - ikke vådt. Herefter kan det serveres for landskildpadderne. Leveres i plastpose.
Pris: kr. 65
Pre Alpin Herbs, 1 kg
Et virkeligt godt foder mine skildpadder er helt vilde med. Pre Alpin Testudo består af ca 60 forskellige græssorter og urter, som er blevet presset til piller a ca 15 mm. Pillerne skal opløses i vand til der slet ingen klumper er tilbage. Derefter presses det meste af vandet ud så fodermassen bare er fugtig, - ikke våd. Herefter kan det serveres for landskildpadderne. Pre Alpin Testudo Herps er lysere i farven og dufter anderledes end Pre Testudo Alpin. Leveres i plastpose.
Pris: kr. 65
Pre Alpin Fibre, 500 gram
Et virkeligt godt foder mine skildpadder er helt vilde med. Pre Alpin Testudo består af ca 60 forskellige græssorter og urter, men her er fibermaterialet ikke presset, men naturlige fiberstykker. Fiberstykker lægge i vand, og når fiberstykkerne er mættet med vand kan foderet gives til skildpadderne. Leveres i plastpose.
Pris: kr. 65
Sepia Skal (store)
Sepiaskal. Et rigtig godt alternativt kalktilskud til din landskildpadde. Pr stk
Pris: kr. 15
Vi-Spu-Min 100 gram
VI-SPU-MIN er oprindeligt produceret til duer, men sammensætningen af vitamer og mineraler matcher også vores landskildpadders behov. 100 gram i pose
Pris: kr. 25
Vi-Spu-Min 500 gram
VI-SPU-MIN er oprindeligt produceret til duer, men sammensætningen af vitamer og mineraler matcher også vores landskildpadders behov 500 gram i pose.
Pris: kr. 90
Vi-Spu-Min 1000 gram
VI-SPU-MIN er oprindeligt produceret til duer, men sammensætningen af vitamer og mineraler matcher også vores landskildpadders behov. 1000 gram i pose.
Pris: kr. 150